ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 Ο παρών ιστότοπος είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου (εφεξής «το Κατάστημα») της  εταιρείας με την επωνυμία «steta» που εδρεύει στην Ελλάδα, “Μάρνη 12, 10433 Αθήνα” (εφεξής «η Εταιρεία»). Ειδικότερα, με τους γενικούς όρους της παρούσας σύμβασης η Εταιρεία επιθυμεί να διατυπώσει κατά τρόπο σαφή, ευκρινή και κατανοητό τηρουμένης της αρχής της καλής πίστης και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών, τους όρους και προϋποθέσεις υπό τις οποίες συναλλάσσεται, σύμφωνα με τους νόμους και τις διατάξεις που αφορούν στην εμπορία από απόσταση.
 
ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Ο παρών ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει διασυνδέσεις ή ενδείξεις αναφορικά με άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν και διαχειρίζονται τρίτοι. Η Εταιρεία δεν χειρίζεται ούτε ελέγχει και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία, προϊόν ή υπηρεσία που εμπεριέχεται σε αυτές. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Το Κατάστημα ελέγχει για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται προσεκτικά και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασης.
 
ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ / ΧΡΗΣΤΗ
Επίσης, ο επισκέπτης / χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι είναι νομικά ικανός να συνάψει την παρούσα σύμβαση καθώς επίσης και να κάνει χρήση του παρόντος ιστοτόπου υπό τους όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ. Ο επισκέπτης / χρήστης συμφωνεί και αποδέχεται ότι είναι οικονομικά υπεύθυνος για κάθε χρήση του παρόντος ιστοτόπου, καθώς επίσης και για τη χρήση του λογαριασμού χρήστη από άλλους – συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που διαμένουν με αυτόν. O επισκέπτης / χρήστης συμφωνεί να επιβλέπει κάθε χρήση του συγκεκριμένου ιστοτόπου η οποία γίνεται από ανηλίκους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό του ή το όνομά του.
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ
Μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονο με email στο info@kosmimalive.gr ή  τηλεφωνικά στο 210 822 89 89. Αφού εξετασθεί το παράπονο σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το κατάστημα αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας που σας διασφαλίζουν σε οιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής υποκλοπής.
 
ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο κατάστημα είναι εμπιστευτικές και η ομάδα υποστήριξης έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:  
    •    Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.     
    •    Το κατάστημα δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
    •    Στην περίπτωση που το κατάστημα χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.       
    •    Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.      
    •    Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.       
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα  με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 1. Τραπεζική κατάθεση

 Με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας. Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μέσο e-mail αναγράφοντας την τράπεζα, ημερομηνία κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας ή για μεγαλύτερη ευκολία σας απλά αναγράψατε το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε ότι έχετε βάλει τα χρήματα και θα στείλουμε το προϊόν.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ALPHA BANK: 

IBAN: GR210 1407 0307 0300 2310 0320 39

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 

IBAN: GR440 1102 3600 0002 3660 9374 44


2. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

 Η καταβολή του αντιτίμου των παραγγελθέντων υπηρεσιών γίνεται είτε με χρέωση οποιασδήποτε από τις πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες (τύπου VISA, MASTERCARD κλπ.) μέσω της VivaPayments.

  • Ο πελάτης, μέσω του διαδικτυακού τόπου του http://www.kosmimalive.gr , οδηγείται σε ασφαλή ιστοσελίδα της VivaPayments, διασυνδεδεμένη με τον διαδικτυακό τόπο του http://www.kosmimalive.gr , όπου καταχωρούνται τα ακόλουθα στοιχεία:
  • Ο  αριθμός της Κάρτας, ο μήνας και το έτος λήξης ισχύος της 
  • Ο αριθμός εξακρίβωσης της αυθεντικότητας της Κάρτας που είναι αποτυπωμένος στο χώρο που προορίζεται για την υπογραφή του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).
  • To http://www.kosmimalive.gr απαγορεύεται να αποθηκεύει, είτε ηλεκτρονικά είτε εγγράφως, στοιχεία που σχετίζονται με τον αριθμό εξακρίβωσης  της αυθεντικότητας της Κάρτας του Κατόχου (CVV/VISA ή CVC/MC).
  • Η Συνεργαζόμενη Viva Payments (Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31) ελέγχει τα ανωτέρω στοιχεία της Κάρτας και ενημερώνει ηλεκτρονικά, μέσα σε περίπου δέκα (10) δευτερόλεπτα, για την έγκριση ή απόρριψη της συναλλαγής. Με την έγκριση της συναλλαγής ο χρήστης ενημερώνεται με ανάλογο μήνυμα επιτυχίας και ταυτόχρονα του αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τις λεπτομέρειες της συναλλαγής του.
  • Σε περίπτωση αιτήματος ακύρωσης συναλλαγής (ισχύει μόνο για συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας) , πριν την ολοκλήρωσή  της από το http://www.kosmimalive.gr , το http://www.kosmimalive.gr ακυρώνει τη συναλλαγή και δεν πραγματοποιείται χρέωση της κάρτας του Κατόχου.
  • Σε περίπτωση αιτήματος Αμφισβήτησης Συναλλαγής (ισχύει μόνο για συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας),ο Κάτοχος υποχρεούται να υποβάλει σχετικό αίτημα αμφισβήτησης ο ίδιος στην Εκδότρια Τράπεζα της κάρτας του.
  • Βάση του νόμου 4177/2013 (ΦΕΚ Α 173/2013) «Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ−ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)»

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το http://www.kosmimalive.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

3. Αντικαταβολή

Πληρώστε το COURIER με την παράδοση της παραγγελίας σας.


 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ e-mail (newsletters)
Το κατάστημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email στη λίστα πελατών του. To κατάστημα δεν ευθύνεται αν τα newsletter δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service providers) για την παράδοση Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί Βάλετε τη διεύθυνση αποστολής του steta.gr στη safe list σας Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο καταστήμα , χρησιμοποιώντας το site μας, αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (email) σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών του παρόντος. Η διαχειρίστρια εταιρεία του παρόντος ιστοτόπου αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο αντίστοιχα.
 
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του Καταστήματος αυτού διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης καθώς και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΚΕΙΜΕΝΑ
Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αναμετάδοση, θέση σε κυκλοφορία, παρουσίαση στο κοινό, τροποποίηση, προσαρμογή, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση ή μετατροπή φωτογραφιών & κειμένων αναρτημένων στο διαδικτυακό τόπο, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ της εταιρείας μας.