ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

   
Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία  τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ.
Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα στο 210 822 89 89 ή στο mail: info@kosmimalive.gr
     
Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε
Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.
Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN (GR……………………).
   
 
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της,  είτε τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας +0030 210 822 89 89, e-mail στο info@kosmimalive.gr.

Αποστολές εντός Ελλάδας

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ¨ACS¨ ή της εταιρείας ταχυμεταφορών " ΤΑΧΗΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ" αποκλειστικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Χρόνος αποστολής / παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 18:00 εργάσιμης ημέρας. 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας  είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες

*Για δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάνει και της 4 μέρες  

*Στην περίπτωση που η παραγγελία παραδίδεται εντός Αθηνών  η παράδοση γίνετε και αυθημερόν μετά από συνεννόηση  εφόσον έχει καταχωρηθεί η παραγγελία έως τις 14:00 εργάσιμης ημέρας.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier κατά την παραλαβή της.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα

IBAN

Swift/BIC

ALPHA BANK

GR210 1407 0307 0300 2310 0320 39

CRBAGRAA


Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 5 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμών: ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΚΑΛΤΣΙΔΟΥ

Τυχόν χρεώσεις τραπεζικού εμβάσματος θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς.

Μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 5 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε απαντήστε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας που λάβατε, ή στείλτε μας νέο email ή ενημερώστε μας τηλ. η στο facebook μέσο inbox με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.